Nis

"Gazze ve Doğu Türkistan" temalı programımız okulumuz konferans alonunda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Programımıza İlçe Mili Eğitim Müdürü Ebubekir BOZKURT, Şube Müdürleri Turgut KARAKIŞ ve Mesud AYDIN katılım göstermiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gazzeli ve Doğu Türkistanlı Kardeşlerimizin Yanındayız.

Nis

Okulumuz e-Twinning Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu drama / pandomim gösterisi; okulumuz konferans salonunda öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla sergilenmiştir. Emeklerinden dolayı kulüp öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Leyla YALÇINKAYA ve Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri Şuhut Devlet Hastanesinde yatmakta olan çocukları ziyaret etti. Öğrencilerimiz el emeği ile yaptıkları  oyuncakları çocuklara hediye etti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuza adını veren Şehidimiz İbrahim IMIŞ'ı şehadetinin 6.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah şehadetini kabul etsin inşallah. Ailesinin ve milletimizin başı saolsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen programda emeği geç tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Günü kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen programda emeği geç tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında ilçemiz genelinde düzenlenen "İstiklal Marşı Güzel Okuma" yarışmasında ilçe 1. olan 10/D sınıfından öğrencimiz Esra AYDIN'ı tebrik ediyoruz. Kendisine bu süeçte yardımcı olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emin ACAR'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şuhut Şehit İbrahim Imış MTAL Mesem 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine okulumuz alan şefleri tarafından Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tarafında yapılan marka başvuru sonucunda Türk Patent Kurumundan tescilimizi aldık. Okulumuz için hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Bilek Güreşi bölge şampiyonası ilk gün maçlarında yarışan 2 öğrencimizden,

* Sıla KARAMAN - 45 kilo sol kol BÖLGE İKİNCİSİ

* Halil İbrahim ŞİMŞEK - 80+ sol kol BÖLGE İKİNCİSİ olup

iki öğrencimiz de TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA yarışmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik  ediyoruz.

Şbt

Sosyal sorumluluk ve sertifikasyon programı kapsamında öğrencilerimiz çalışmalara başladı. Berat Kandili münasebetiyle öğrencilerimiz tarafından hazırlanan hurma paketleri Cuma namazı çıkışı cemaate ve halka dağıtıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin Şuhut Gençlik Merkezi’nde düzenlediği “Gençlerin Sesinden Şiir Dinletisi” programı büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinliklerine Ocak ayında da devam edilmektedir. Gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kariyer günleri kapsaminda Afyon Kocatepe Üniversitesi Okul Öncesi bölümünden Doç.Dr.Nezahat Hamiden KARACA Çocuk Geliişimi Alanı öğrencilerimizle söyleşi yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz eTwinning projesi kapsamında yapılan logo yarışması sonlanmıştır. Yapılan anket sonucunda 10D sınıfı öğrencimiz Cuma Kerem ATİLĞAN tarafından hazırlanan logo 1. seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz. Ayıca logolarıyla yarışmaya katılan 10D sınıfı öğrencimiz Mustafa Enes ÇAYLAK'a, 10F sınıfı öğrencimiz İsra KİRAZLI'ya ve  anketimize katılan bütün herkese teşekkür ederiz.