T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / ŞUHUT - Şuhut Şehit İbrahim Imış Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından Sağlık Hizmetleri Alan öğretmeni Sultan YILDIRIM öncülüğünde "Yeşilay Haftası" programı düzenlenmiştir.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından velilerimize yönelik "Ergenlik Dönemi, Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Devamsızlığı Önleme" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından velilerimize yönelik "Psikososyal Destek Deprem Psikoeğitim Çalışması" konulu seminer düzenlenmiştir. Katılım sağlayan velilerimize ve rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından öğretmenlerimize yönelik "Dijital Mahremiyet" konulu seminer düzenlenmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından öğretmenlerimize yönelik "Psikososyal Destek Deprem Psikoeğitim Çalışması" konulu seminer düzenlenmiştir. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Özge CENT hocamız önderliğinde Mobilya ve İç Mekan Tasarımı ve Metal Teknolojileri öğretmenlerimizin katkıları ile kedi evlerimiz hazırlanıyor. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

19. Uluslararası Gastronomi Festivali kapsamında İstanbul'da düzenlenen yarışmaya katılan okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan öğrencileri 4 altın madalya ile geri döndü.

Türkiye Aşçılar ve şefler federasyonun liderliğinde İstanbul'da düzenlenen 19. Uluslararası Gastronomi Festivali Mutfak Günleri etkinliğine 22 ülkeden  üniversite ve lise düzeyinde 1056 yarışmacı katılmıştır. Sayın Valimiz Doç Dr Kübra Güran Yiğitbaşı'nın hazırlık çalışmalarına katılarak destek olduğu okulumuz 4 gün süren yarışmaya 4 öğrenci ile katılmıştır. Öğrencilerimizden;

İlayda Küçükdede --- > Aşcı Ana Yemek dalında Altın madalya

Melisa Yüksel --- > Aşcı Makarna dalında Altın madalya

Eşe Naz Cebe --- > Pratik Gençler Pide-Pizza dalında Altın madalya

Hasan Hüseyin Gülbaş --- > Aşcı Balık dalında Altın madalya almışlardır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, Afyonkarahisar milletvekilleri Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN, Şuhut İlçe Kaymakamımız Harun Reşit HAN ve Afyonkarahisar ilçe kaymakamları, Belediye Başkanı Recep BOZKURT ve ilçe protokolü okulumuzu ziyaret etmiştir. Kalabalık bir grupla okulumuzda ve atölyelerimizde incelemelerde bulunan heyet okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanını ziyaret ettiler. Heyet Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından düzenlenen 19.İstanbul Gastronomi Festivaline katılacak olan öğrencilerimizin hazırladıkları yemekleri yerinde tadım yaparak değerlendirdiler. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI davetlerinden dolayı okulumuzun yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Emeklerinden dolayı Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Burçin KÖSE, Atölye Şefi Elif KANMAZ, alan öğretmenleri ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri Afyonkarahisar genelinde yapılan bilek güreşi turunuvalarında 6 altın, 5 gümüş ve 8 bronz madalya alarak büyük bir başarıya sahip olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, onları yönlendiren ve çalıştıran okulumuz Beden Eğitimi öğretmenleri Alperen KAYA ve Cengiz SEVGİN' e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Değerler Hareketi kapsamında İlçe Müftüsü Davut GÖK tarafından öğrencilerimize yönelik "Adab-ı Muaşeret ve Ahlak" konulu seminer verilmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

kulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından öğretmen ve velilere yönelik "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" kapsamında slaytlar hazırlanmıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Sultan YILDIRIM tarafından öğrencilerimize yönelik "Diyabet Eğitimi" gerçekleştirilmiştir. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek OKUMUŞ ve Nezire GÜLENÇ tarafından Psikososyal Destek Programı Öğretmen Etkinlikleri kapsamında slaytlar hazırlanmıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmeni Gülay VERİM ve öğrencilerimiz tarafından Kızılay Haftası Programı hazırlanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İlçe Programına ilçe Kaymakamı Harun Reşit HAN, Belediye Başkanı Recep BOZKURT ve değerli protokol üyeleri katıldı. "Işığım Sönmeyecek" adlı gösteri, "Veda" adlı tiyatro gösterisi ve "Atatürk'e Ağıt" lirik dansın yer aldığı program büyük beğeni topladı.Büyük emeklerle hazırlanan bu programda sahne önünde ve sahne arkasında görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, süreçte her zaman destekcimiz olan idari kadromuza teşekkür ederiz.