Haz

2022-2023 mezunlarımız için mazuniyet törenimizi yaptık. Tüm öğrencilerimize hayatları boyunca başarılar dileriz.

May

İlçemizde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen,

Bilek Güreşi Müsabakalarında

Erkeklerde;

Halil ıbrahim ŞIMŞEK ilçe l .si

Mustafa TURUNÇ ilçe 2.si

Kızlarda;

Nurgül Sakine YUKSEL ilçe l .si

Fadime CEYLAN ilçe 2.si

Dart Turunuvasında

Umran OZKAN ilçe 2.si

Ve Okulumuz Erkek Voleybol takımı ilçe 3.sü olmuştur.

Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Oğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen program için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerinden Halil ibrahim ŞİMŞEK Bilek Güreşi Müsabakalarında Türkiye 2. si olmuştur. Oğrencimizi tebrik ediyoruz ++ Kendisine bu süreçte yardımcı olan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri Afyonkarahisar Bilek Güreşi Müsabakalarında tüm madalyaları topladı.

12B Yusuf GÖKAY- Gençler A 92 Kiloda Afyonkarahisar l .si.

9D Tarik EKİN- 45 Kilo Erkeklerde Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar l .si

I OG Sıla KARAMAN- 45 Kiloda Sol Kol Kızlarda Afyonkarahisar l .si

I OG Nilgün Sakine YUKSEL- 70 kilo Kızlarda Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar l .si

I OF Ülkü GÜNEŞ- 50 Kilo Kızlarda Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar 2.si olmuştur.

9D İsmail GÖKAY- 80 Kiloda Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sü

I OE Mustafa TURUNÇ- 65 Kilo Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sÜ

I OE Salih Can AYDOĞAN- 70 kiloda Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sü olmuştur.

Madalya alan ve müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi ve emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Oğretmenlerimiz Cengiz SEVGIN, Ozan ÇELIK ve Alperen KAYA' yı tebrik ederiz.

Nis

Bölge musabakalarına katılma hakkı kazanan RAGBİ Takımımız  Konya Karatay Spor Lisesini ve Konya Hamza Yerlikaya Spor Lisesini yenerek 40 takım arasından 16 ya kalmıştır. Takımımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Alperen KAYA'yı başarılarından dolayı tebrik ederiz. Takımımıza yeni maçlarından başarılar dileriz.

Mrt

Bilek güreşi bölge müsabakalarında okulumuz öğrencileri büyük başarı göstermiştir.

Nilgül Sakine YÜKSEK - 70 Kilo Sol Kol Bölge 1.ligi

Sıla KARAMAN - 45 Kilo Sol Kol Bölge 2.ligi

Tarık EKİN - 45 Kilo Sol Kol Bölge 3.lügü

Nilgün Sakine YÜKSEK ve Sıla KARAMAN Türkiye müsabakalarında yarışmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Melek Okumuş ve Nezire GÜLENÇ tarafından öğretmen ve velilerimiz için bilgilendirme broşürleri hazırlanmıştır. Aşağıdaki linklerden ulaşabileceğiniz broşürlere "Rehberlik Faaliyetleri" menüsünden de ulaşabilirsiniz.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmneimiz Cnegiz SEVGİN öndelriğinde 21 Mart Türk Kültürü Toplulukları Günü Etkinlikleri gerçekleştirildi. Halat çekme, yumurta taşıma, balon patlatma, çuval yarışı gibi çeşitli oyunların oynandığı etkinlikler okul müdürümüz Fatih ÖZDEMİR'in demir dövmesi ile başladı ve öğrencilerin ateş üstünden atlaması ile sona erdi. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12B Yusuf GÖKAY- Gençler A 92 Kiloda Afyonkarahisar 1.si.

9D Tarik EKİN- 45 Kilo Erkeklerde Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar 1.si

10G Sıla KARAMAN- 45 Kiloda Sol Kol Kızlarda Afyonkarahisar 1.si

10G Nilgün Sakine YÜKSEL- 70 kilo Kızlarda Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar 1.si

10F Ülkü GÜNEŞ- 50 Kilo Kızlarda Sağ ve Sol Kol Afyonkarahisar 2.si olmuştur.

9D İsmail GÖKAY- 80 Kiloda Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sü

10E Mustafa TURUNÇ- 65 Kilo Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sü

10E Salih Can AYDOĞAN- 70 kiloda Sağ Kol Erkeklerde Afyonkarahisar 3.sü olmuştur.

Madalya alan ve müsabakalara katılan tüm öğrencilerimizi ve emeklerinden dolayı Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Cengiz SEVGİN, Ozan ÇELİK ve Alperen KAYA' yı tebrik ederiz.

Mrt

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle okulumuz Sağlık Hizmetleri Alanı öğretmen ve öğrencileri Şuhut Devlet Hastanesine ziyarette bulunmuşlardır. Sağlık çalışanları ile iletişimde bulunan öğrencilerimiz hastane ortamını görerek deneyim elde etmişlerdir. Bu geziyi düzenleyen öğretmelerimize teşekkür ederiz.

Tüm sağlık çalışanlarının  14 Mart Tıp Bayramını kutlarız.

Mrt

Okulumuz Ragbi takımı Bölge 1.si olmuştur. Türkiye 1.liği için çalışmalarına hızla devam eden takımımıza başarılar diliyoruz. Öğrencilerimize, Beden Eğitimi Öğretmeni Alperen KAYA ve eşi Özlem KAYA'ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

"12 Mart Istiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamın gerçekleştirilen "İstikal Marşı" okuma yarışmasında 9H sınıfından Sena ÇEVİK ilçe 3.sü olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emin ACAR'a teşekkür ederiz.

Mrt

Şuhut Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde bilgi almak amacıyla okulumuza gelmişlerdir. Tüm alanlarımızı ve atölyelerimizi gezen öğrencilere merak ettikleri konularla ilgili alan öğretmenlerimiz gerekli bilgilendirmeleri yapmışlardır. Gazipaşa Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.