Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri kapsamında Eczacı Barbaros KILINÇKAYA öğrencilerimize seminer verdi. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden Nazmiye TAŞ, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen afiş yarışmasında il 1. si olmuştur. Öğrencimizi ve bu çalışmalarda yardımcı olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Nezire GÜLENÇ ve Sinan KAFA tarafından velilerimze yönelik "Olumlu Davranış Geliştirme" yazısı hazırlanmıştır. Yazımıza aşağıdaki linkten ve web sayfamızın "Rehberlik Faaliyetleri" başlığından ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri "Dilimzin Zenginlikleri" projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla öğrencilerimize "Mehmet Akif ERSOY ve Safahat" konulu belgeseller izletildi. Okul kütüphanemizde öğrencilerimiz ile birlikte "Safahat" okuması yapıldı. Bütün sınıflarımızda öğretmenlerimiz "Bilen Oturur" etkinliğini gerçekleştirdi. Panolarımız bu proje kapsamında düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Engelliler Günü kapsamında ilçemizdeki "Asil Yaşar Rehabilitasyon Merkezi" öğretmen ve öğrencilerini okulumuzda misafir ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okul Aile Birliği toplantımız Okul Müdürümüz İlknur TUTUMLU başkanlığında ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantı sonrası öğretmenlerimiz veliler ile görüşme gerçekleştirdi.Toplantoya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz ödüle doymuyor

11 öğrencimiz ile katıldığımız Afyon Bilek Güreşi Gençler A kategorisinde 6 adet 1.lik, 1 adet 2.lik, 5 adet 3.lük,  toplamda 12 madalya ile dönüyoruz.

Kızlar;

-45 kg Sol kolda İl 1.ligi Sıla Karaman

-45 kg Sağ kolda il 1.ligi, sol kolda il 3.lugu Kader Develi

-60 kg Sağ kol il 1.ligi, Sol kol il 2.ligi Ülkü Güneş

-65 kg Sağ kol il 3.lüğü, Sol kol İl 3.lugu İlayda Küçükdede

Erkekler,

-75 Kg Sağ Kol il 3.lugu Salih Can Aydoğan

-75 Kg Sol kol il 3.lügü Ali Alper Sarıkaya

-80 kg Sağ kol il 1.ligi, Sol kol il 3.lugu Sabri Akdemir

-85+ kg Sağ kol il 3.ligi Mustafa Akkaya

-85+ kg Sağ kol il 1.ligi, Sol kol il 1.ligi Halil İbrahim Şimşek

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ozan ÇELİK'i tebrik ediyouz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "24 Kasım Öğretmenler Günü" ilçe programı Şelale Düğün salonunda gerçekleştirildi. Her sene hazırlanan ilçe programları büyük beğeni toplayan okulumuz yine herkesi hayran bıraktı.

Programımızda "Ben Öğretmen Olmak İstiyorum" adlı orotoryada öğrencilerimiz performansları ile herkesi duygulandırırken "Erik Dalı" gösterisi ile neşeleri yerine getirdi. Öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte hazırladığı "Muallim" videou büyük alkış alırken "Yeşilçam MTAL" potporisi herkesi kendine hayran bıraktı. Büyük emeklerle hazırlanan programımızda görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, her konuda bizlere yardımcı olan idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Yeni programlarda buluşmak dileğiyle.

Muallim Videosu İçin Tıklayınız.

Kas

"Trafik ve İlk Yardım Haftası" etkinlileri  çerçevesinde  Şuhut Emniyet Genel Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Emeği geçenlere teşekkkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü ilçemiz stadyumunda coşkuyla kutlandı. Programda okulumuz öğretmen ve öğrencileri bayraklarla katılım sağladı.
İlçe programından sonra Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel öğretmenlerimize yemek programı düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ekm

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından "Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)" bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. Broşüre aşağıdaki linkten veya okulumuz web sayfasındaki "Rehberlik Faaliyetleri" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Sema BAYRAM ve Ramazan YILDIRIM önderliğinde öğrencilerimizin katılımı ile "Mevlid'i Nebi" Programı düzenlendi. Program sonunda okulumuz 10. sınıfları arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında 1. olan 10/D sınıfına hediyeleri okul müdürümüz İlknur TUTUMLU tarafından verildi. Bu güzel program için tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sema BAYRAM ve Tarih Öğretmeni Özlem ÇINAR tarafından tüm idari kadro ve öğretmenlerimize kandil hediyeleri dağıtıldı. Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mevlid kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Okul Rehber Öğretmeni Nezire GÜLENÇ tarafından  öğretmenlerimize yönelik "Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Psikolojik ve Sosyolojik Etkileri"  ve  "Okul PDR Hizmetleri" konulu seminer verilmiştir. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.