Şbt

2023-2024 Şubat Sorumluluk sınavları 06.02.2024 Salı günü başlıyor. Tün öğrencilerimizin sınav günü ve saatine dikkat etmeleri ve sınavlarına zamanında gelmeleri önemlidir.

Ock

Okulumuz e-twinning kulübünün "I am also the other, I am not othering" (Ben de ötekiyim, ötekileştirmiyorum) projesi için logo belirlenecektir. Yapılacak olan logo yarışmasına 19-22 Ocak 2024 arasında bütün öğrencilerimiz katılabilir. Seçimler 23 Ocakta yapılacak olan okul anketiyle belirlenecektir. Hazırladığınız logoları sınıf rehber öğretmenlerinize gönderebilirsiniz.

Ock

Okulumuzda E-twinning Kulübümüzün öncülüğünde yapılacak olan yarışmaya tüm öğrencilerilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ara

Okulumuzda 06.12.2023 Çarşamba günü saat 12:15-13:00 saatleri arasında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı okul veli bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılımınızı bekler esenlikler dileriz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk sınav tarih ve saatleri aşağıdadır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk sınav tarih ve saatleri aşağıdadır.

Ara

MEB PASAJ PTT AVM

Eyl

Okulumuzda düzenlenecek olan ses yarışması "O Ses MTAL" ye öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Haz

12. Sınıf öğtencilerimizin mezuniyet töreni 14 Haziran 2022 Salı günü saat 11.00 12.00 arasında olacaktır. Tüm velilerimizi bekleriz..

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Haziran ayı sorumluluk sınav tarihleri aşağıda paylaşılmıştır.

Öğrencilerimizin sınavlarını ve tarihlerini kontrol ederek sınavlara zamanında gelmeleri önemlidir.

Sorumluluk Sınavları Öğrenci Listesi

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecekönemlidir.

Detaylı Bilgi İçin tıklayınız.

Şbt

Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER, yüz yüze eğitime dönüş sürecindeki 180 günde hayata geçirilen 50'nin üzerinde eğitim projesi ve politikasına ilişkin hazırladıkları 120 sayfalık kitabı paylaştıklarını duyurdu.

Detaylı Bilgi İçin tıklayınız.

180 Gün Kitabına Ulaşmak İçin tıklayınız.

Şbt

Okulumuz, öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bir kitap toplama kampanyası başlattı. Tüm öğrenci, öğretmen, veli ve halkımızın kitap okuma konusundaki duyarlılıklarını bilerek kampanyamıza desteklerini bekliyoruz.

Kitap Bağış Yeri: Şuhut Şehit İbrahim IMIŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi